Catering

Cateringservice

Bij "Qasioun" Cateringservice zijn we er trots op onze klanten een unieke en authentieke culinaire ervaring te bieden. Met ruim 35 jaar ervaring in de voedingsindustrie en 12 jaar in de catering hebben we ons gevestigd als een multicultureel cateringbedrijf met een specialisatie in de Midden-Oosterse keuken.

We begrijpen dat voedsel niet alleen om voeding gaat, maar ook om een uitdrukking van cultuur en erfgoed. Daarom gebruiken we alleen de meest verse en beste ingrediënten om traditionele Arabische gerechten te creëren die rijk zijn aan smaak en aroma.

Ons team van ervaren chef-koks en keukenpersoneel werkt onvermoeibaar om elk gerecht met de grootste zorg en aandacht voor detail te bereiden en te presenteren. Van onze zelfgemaakte voorgerechten tot onze verrukkelijke hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, we garanderen een heerlijke gastronomische ervaring die uw gasten doet verlangen naar meer.

Buffet aan huis

Of u nu een bruiloft, een zakelijk evenement of een privéfeest organiseert, onze cateringservice is ontworpen om uw gelegenheid aan te vullen en een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten te creëren. We zijn er trots op onze gerechten op een traditionele manier te serveren die een extra vleugje elegantie aan de algehele ervaring toevoegen.

Bij Cateringservice "Qasioun" gaan we verder dan alleen het verzorgen van eten. We bieden een compleet pakket met een combinatie van Arabische kruiden, muziek en cultuur om een unieke en authentieke ervaring voor onze klanten te creëren. We nemen de tijd om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en werken met u samen om een menu op maat samen te stellen dat past bij uw smaak en budget.

Dus of u nu indruk wilt maken op uw gasten met een uitgebreid buffet of wilt genieten van een gezellig en intiem etentje, "Qasioun" Cateringservice is er om u te helpen uw evenement tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cateringservices en laat ons voor het eten zorgen, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Volg Qasioun Catering op Instagram