Foodtruck

BBQ Catering

Op zoek naar een foodtruck in die een unieke en culinaire beleving van de Midden-Oosterse keuken biedt? zoek dan niet verder dan Qasioun foodtruck! Onze passie voor de rijke smaken van onze Syrische cultuur komt terug in elk gerecht dat we serveren. Als vier broers brengen we de heerlijke recepten van onze moeder tot leven door middel van onze volledig uitgeruste foodtruck met een uniek Midden-Oosters design.
Wij geloven dat voedsel meer is dan alleen levensonderhoud; het is een ervaring die mensen samenbrengt. Daarom bieden wij via onze foodtruck een complete beleving van heerlijk eten en traditionele Arabische cultuur. Van het traditionele Arabische decor tot de muziek en de chilling hok, we zorgen ervoor dat elk aspect van onze foodtruck de unieke smaken van onze cultuur weerspiegelt.

Foodtruck aan huis

Als je een evenement hebt waar heerlijk eten wordt geserveerd met een traditionele Arabische flair, dan is Qasioun foodtruck er voor jou. We komen naar uw locatie met onze volledig vergeleken foodtruck, klaar om een heerlijke traditionele Arabische gerechten te bereiden, waaronder BBQ-vlees en -groenten, falafel en meer. We zijn er trots op gasten een uniek inzicht te geven in de traditionele Arabische keuken, zodat elke hap een smaakexplosie in je mond is.

Bij Qasioun geloven we dat de duurzaamheid van de sleutel een betere toekomst is voor iedereen. Daarom werken we met biologisch afbreekbare wegwerpproducten, zodat we een kleinere voetafdruk achterlaten. We vertellen je graag over onze foodtruck en de gerechten die we serveren dus neem snel contact met ons op.

Volg Qasioun Foodtruck op Instagram