Authentiek Midden-Oosters buffet voor elke gelegenheid

Een authentieke belevenis voor elk event

Elk evenement is uniek, en dat begrijpen we bij Qasioun. Met ruim 35 jaar ervaring in het vak, hebben we ons gevestigd als een multicultureel cateringbedrijf met een specialisatie in de Midden-Oosterse keuken. Of het nu gaat om een bedrijfslunch, een jaarlijkse bijeenkomst of een viering, wij zorgen voor een buffet dat bij jouw event past. Onze ervaren chefs combineren traditionele ingrediënten met authentieke recepten om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren. Elk gerecht benadrukt onze passie voor kwaliteit, van de zorgvuldige selectie van ingrediënten tot de prachtige presentatie. Heb je specifieke wensen of een ander soort evenement in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarom kies je voor Qasioun

Kwaliteit

Bij Qasioun gebruiken we alleen de beste ingrediënten om jou kennis te laten maken met de authentieke smaken van het Midden-Oosten.

Traditioneel Arabische wijze

Wij koken zoals thuis. Authentiek, smaakvol, en vol passie.

Tot in de puntjes verzorgd

Wij regelen alles. Wij zorgen voor een zorgeloze ervaring: van de aankleding tot de gerechten. Jij hoeft alleen te genieten.

Meer dan een buffet

Bij Qasioun Catering gaat het om meer dan alleen lekker eten. We brengen je een hele ervaring, compleet met de smaken, klanken en sfeer van de Arabische wereld, allemaal om jouw feestje onvergetelijk te maken. Of je nu de voorkeur hebt voor traditionele halal delicatessen of vegetarische specialiteiten, we luisteren echt naar wat jij wilt en passen alles aan binnen jouw budget. Zo simpel is het!

Onze cases

Qasioun: Halal Catering Over Hygiëne en Kwaliteit

Qasioun: halal catering over hygiëne en kwaliteit

Verken de verrukkelijke wereld van Syrische shawarma en ontdek de smaakvolle tradities en geheimen achter deze hemelse culinaire ervaring

Ontdek de hemelse Syrische shawarma

Waarom halal catering Ideaal Is, zelfs voor de niet-moslims

Waarom halal catering ideaal is: zelfs voor de niet-moslims

Plan jouw volgende culinaire avontuur

Geïnteresseerd in een oosters buffet of wil je een foodtruck huren voor je volgende evenement? Neem contact met ons op en maak van je volgende bijeenkomst een culinair hoogtepunt vol authentieke smaken!