Foodtruck: Ontdek de authentieke Midden-Oosterse keuken

Authentieke smaken voor elk event

Bij Qasioun ben je aan het juiste adres. Met onze foodtruck maak je van elk evenement iets speciaals! Als experts in de Midden-Oosterse keuken, weerspiegelen onze gerechten de rijke tradities van Syrië. Centraal in onze keuken staat onze moeder, een chef-kok met jarenlange ervaring, die haar generaties oude recepten heeft doorgegeven. Deze worden nu met passie en vakmanschap bereid door haar vier zonen. Vertrouw de catering toe aan ons deskundige team en geniet van een smaakervaring die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Neem contact op voor een zorgeloos event.

Daarom kies je voor Qasioun

Kwaliteit

Bij Qasioun gebruiken we alleen de beste ingrediënten om jou kennis te laten maken met de authentieke smaken van het Midden-Oosten.

Traditioneel Arabische wijze

Wij koken zoals thuis. Authentiek, smaakvol, en vol passie.

Tot in de puntjes verzorgd

Wij regelen alles. Wij zorgen voor een zorgeloze ervaring: van de aankleding tot de gerechten. Jij hoeft alleen te genieten.

Jouw culinaire reis

Met Qasioun haal je de authentieke smaken van de Arabische keuken in huis. Onze gespecialiseerde BBQ-catering en culinaire foodtruck catering staan garant voor een onvergetelijke ervaring bij elk evenement, groot of klein.

Of je nu zin hebt in halal BBQ-vlees, perfect gegrilde groenten, traditionele wraps, falafel of onze speciale vegetarische delicatessen, we hebben voor ieder wat wils. En dat is niet alles: onze chefs zijn meesters in live koken, waardoor je niet alleen kunt genieten van heerlijke gerechten, maar ook van een echte kookshow. Onze foodtruck rijdt tot aan je deur en brengt niet alleen een smaakexplosie mee, maar ook de gezellige sfeer van het Midden-Oosten. Plus, we houden het duurzaam – met Qasioun eet je niet alleen heerlijk, maar ook nog eens milieubewust!

Plan jouw volgende culinaire avontuur

Geïnteresseerd in een oosters buffet of wil je een foodtruck huren voor je volgende evenement? Neem contact met ons op en maak van je volgende bijeenkomst een culinair hoogtepunt vol authentieke smaken!