Ons verhaal

Qasioun: authentieke gerechten met een verhaal

Wij zijn vier broers met een gedeelde passie: goed eten! Onze kindertijd was gevuld met de geuren en smaken van de Syrische keuken, meestal gemaakt door de beste chef-kok: onze moeder. Zij leerde ons niet alleen de technieken van het koken, maar ook over de rijke geschiedenis en tradities die schuilgaan achter elk recept. Haar keuken was een plek van samenzijn en van vreugde. Haar gerechten, boordevol traditie en smaak, inspireerden ons om Qasioun te starten. We wilden iedereen laten proeven van de authentieke smaken die we zo liefhebben. Dus, vanuit de keuken van onze moeder naar jou, brengen we je de beste gerechten van het Midden-Oosten.

Daarom kies je voor Qasioun

Kwaliteit

Bij Qasioun gebruiken we alleen de beste ingrediënten om jou kennis te laten maken met de authentieke smaken van het Midden-Oosten.

Traditioneel Arabische wijze

Wij koken zoals thuis. Authentiek, smaakvol, en vol passie.

Tot in de puntjes verzorgd

Wij regelen alles. Wij zorgen voor een zorgeloze ervaring: van de aankleding tot de gerechten. Jij hoeft alleen te genieten.

Ontdek de verhalen achter onze gerechten

We zijn trots om een stukje Arabische keuken te kunnen geven in Nederland. Rechtstreeks vanuit onze keuken die even levendig en gastvrij is als de markten in Damascus. Met elk gerecht dat wij serveren, delen we een stukje van onze geschiedenis en onze cultuur. Van de perfect krokante falafel tot de heerlijke druivenbladeren, elk recept heeft een eigen verhaal.

Plan jouw volgende culinaire avontuur

Geïnteresseerd in een oosters buffet of wil je een foodtruck huren voor je volgende evenement? Neem contact met ons op en maak van je volgende bijeenkomst een culinair hoogtepunt vol authentieke smaken!