Midden-Oosterse gerechten bezorgd bij jouw organisatie

Authentieke Midden-Oosterse gerechten, rechtstreeks bij jou bezorgd

Bij Qasioun snappen we dat een maaltijd met collega’s meer is dan alleen eten. Het is een ervaring. Daarom leveren wij niet zomaar maaltijden, maar zorgen we voor een culinaire ervaring die elk zakelijk evenement naar een hoger niveau tilt. Onze chefs besteden aandacht aan elk detail, van het selecteren van de ingrediënten tot het creëren van verrassende smaakcombinaties. Een feestje voor de smaakpapillen! En ze zijn ook nog eens kraakvers, gezond en voedzaam, zodat jouw team de energie krijgt die nodig is om door te gaan tot het weekend. Laat Qasioun de culinaire ervaring verzorgen en zorg dat jouw organisatie nog lang napraat over die bijzondere maaltijd.

Daarom kies je voor Qasioun

Kwaliteit

Bij Qasioun gebruiken we alleen de beste ingrediënten om jou kennis te laten maken met de authentieke smaken van het Midden-Oosten.

Traditioneel Arabische wijze

Wij koken zoals thuis. Authentiek, smaakvol, en vol passie.

Tot in de puntjes verzorgd

Wij regelen alles. Wij zorgen voor een zorgeloze ervaring: van de aankleding tot de gerechten. Jij hoeft alleen te genieten.

Meer dan zomaar maaltijdbezorging

Qasioun gaat verder dan standaard maaltijdbezorging. Wij brengen een complete Midden-Oosterse ervaring naar jouw locatie, met zowel halal als vegetarische opties. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige traktatie voor je team of een langdurige culinaire partner die wekelijks heerlijke lunches aan jouw bedrijf levert, wij staan voor je klaar. We horen graag je voorkeuren en houden rekening met je budget – jouw perfecte maaltijd staat bij ons centraal!

Onze cases

Zomerse Halal Barbecue Ideeën: Tips en Recepten

De beste zomerse halal barbecue ideeën: tips en recepten

Een arabisch ontbijt: uw gids tot traditionele smaken

Een Arabisch ontbijt: uw gids voor traditionele smaken

Syrisch halal streetfood: een verborgen culinaire schat

Syrisch halal streetfood: een verborgen culinaire schat

Plan jouw volgende culinaire avontuur

Geïnteresseerd in een oosters buffet of wil je een foodtruck huren voor je volgende evenement? Neem contact met ons op en maak van je volgende bijeenkomst een culinair hoogtepunt vol authentieke smaken!