Klantverhaal: KPI Solutions

Klantverhaal: KPI Solutions

Voor het bedrijf KPI Solutions hebben we bij Qasioun een onvergetelijke catering ervaring gefaciliteerd, waarbij we onze expertise in authentieke Midden-Oosterse gerechten combineerden met een persoonlijke benadering van klantenservice.

Onze samenwerking begon met een gesprek met de gastheer, Daniel van Raaij. Hoewel hij in eerste instantie niet precies wist wat hij wilde, hielpen we hem bij het vormgeven van zijn visie. Het resultaat was een op maat gemaakt plan, inclusief een driegangenmenu dat tegemoet kwam aan de diverse dieetwensen van de gasten. Zo hebben we een halal catering verzorgd met vlees en vegetarisch eten

Op de dag van het evenement arriveerden we vroeg om alles voor te bereiden, van de decoratie tot het eten. Toen de gasten aankwamen, waren ze direct onder de indruk. Hoewel sommigen in het begin aarzelden, genoten ze uiteindelijk allemaal van de ervaring. Een resultaat waar we altijd naar streven bij Qasioun.

De feedback van Daniel van Raaij vat het mooi samen: “Geen bedrijfsevent wat deze mannen niet aan kunnen! Wat een heerlijke ervaring om werkelijk volledig ontzorgd te worden. En ze weten wat lekker eten is! De mannen zijn ontzettend betrokken, vragen continue of alles naar wens is en leveren kwaliteit. De aankleding op de stand geeft een heerlijk huiselijk sfeertje. Een absolute aanrader voor ieder bedrijfsuitje!”

Bij Qasioun streven we ernaar om elke ervaring uniek en onvergetelijk te maken. Dit evenement was daar een perfect voorbeeld van. Ben jij ook benieuwd hoe we jouw event kunnen verzorgen met heerlijke maaltijden en goede service? Bekijk dan ons aanbod. We hebben al vele andere klanten blij gemaakt met onze catering in Nijmegen en catering in Arnhem en omgeving.