Klantverhaal: Papierfabierk & EKI Event

Klantverhaal: Papierfabierk & EKI Event

Voor het Papierfabriek & EKI Event hebben we bij Qasioun een op maat gemaakte halal catering ervaring gefaciliteerd die zowel authentiek als memorabel was. Na een gesprek met de gastvrouw, hebben we een speciaal menu samengesteld dat voldoet aan de behoeften van iedereen. Denk daarbij aan catering met vlees en vegetarische opties binnen de Midden-Oosterse keuken.

Bij aankomst op de industriële locatie van Papierfabriek, hebben we ons gericht op het creëren van een sfeer die net zo uitnodigend was als onze gerechten. Van de decoratie tot het bereiden van het eten, alles was perfect afgestemd op de wensen van onze gastvrouw.

Toen de gasten arriveerden, was de opwinding tastbaar. De reacties waren positief, met gasten die hun waardering uitspraken voor zowel de kwaliteit van het eten als de service. Het hoogtepunt was misschien wel de lof van de oudste heer van het bedrijf, die bekend staat om zijn kieskeurige eetgewoonten maar laaiend enthousiast was over onze keuken.

Onze samenwerking met Papierfabriek & EKI Event werd prachtig samengevat door gastvrouw Chantal Peters: “Super fijn team om mee samen te werken! En wat een heerlijk eten serveren ze! Onze collega’s van EKI en Papierfabriek waren allemaal erg enthousiast “.

Bij Qasioun streven we ernaar om elke ervaring uniek en onvergetelijk te maken. Dit evenement was daar een perfect voorbeeld van. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als het gaat om het foodtrucks, maaltijd bezorging of catering? Wij zijn actief met catering in Nijmegen en catering in Arnhem en omgeving, maar we kunnen onze expertise ook landelijk inzetten voor een geslaagd evnt.